Πολιτικη

Με το... ρολόι στο χέρι ο Νίκας

Παράπονα του Περιφερειάρχη στους διευθυντές των υπηρεσιών για το ζήτημα του ωραρίου και της συνέπειας των υπαλλήλων.

Για τα αυτονόητα, το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετούν στις περιφερειακές υπηρεσίες, αλλά και την κεντρική διοίκηση της Περιφέρειας στην Τρίπολη, αλλά και τη συνέπειά τους, ο Παναγιώτης Νίκας... τράβηξε χθες το αυτί των διευθυντών. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας ο κ. Νίκας συγκάλεσε χθες σύσκεψη με τους διευθυντές των υπηρεσιών, "μετά από σειρά επισκέψεων που είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα σε αρκετές από αυτές", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ενημέρωση.  

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο περιφερειάρχης επισήμανε τη σημασία της συνέπειας των στελεχών και των επικεφαλής στην κάθε υπηρεσία, τονίζοντας παράλληλα ότι και ο ίδιος θα παρακολουθεί προσωπικά, σε καθημερινή βάση, τους ρυθμούς λειτουργίας τους. 

Πρόσθεσε δε ότι αναμένει να ενημερώνεται καθημερινά για το θέμα αυτό, τόσο από τις Περιφερειακές Ενότητες, όσο και από την κεντρική διοίκηση της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας γνωστοποίησε ότι θα υπάρξουν μετακινήσεις υπαλλήλων σε όποια υπηρεσία της Περιφέρειας διαπιστωθεί ότι υπάρχουν κενά ή ελλείψεις σε ειδικότητες, προκειμένου -όπως είπε- να υπάρξει πληρότητα σε κάθε Π.Ε. στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που υπάρχουν αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.