Πολιτικη

Νέο ραντεβού σήμερα Τζιούμη-Νίκα με θέμα το ΕΣΠΑ

Εν όψει της συνάντησης που θα έχει την επόμενη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη.

Ο κ. Νίκας θα συζητήσει με τον κ. Τσακίρη την πορεία του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 

"Ασχολούμαστε περί τις δύο ώρες κάθε ημέρα με την προώθηση της ένταξης έργων και απορροφήσεων στο ΕΣΠΑ. Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς έχουμε περί τα 300 εκατομμύρια ευρώ για έργα και πλέον βρισκόμαστε στο παραπέντε

Για αυτό το θέμα θα συναντηθώ την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, με τον οποίο θα συζητήσω αποκλειστικά την πορεία του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου" σημείωσε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο περιφερειάρχης.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας ανακοίνωσε ότι σήμερα Παρασκευή θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη στο πλαίσιο των συνεχόμενων συναντήσεων του περιφερειάρχη με δημάρχους της Περιφέρειας σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα που διεκδικούνται από τους δήμους:

“Γίνονται στην Τρίπολη συνεχόμενες συναντήσεις με δημάρχους σχετικά με τις στρατηγικές ΒΑΑ και ΟΧΕ. Ετσι, μετά το Αργος και το Ναύπλιο, την Καλαμάτα και τους δύο δήμους της Μάνης, αύριο Παρασκευή θα συναντηθώ με τον δήμαρχο Τρίπολης και άλλους δημάρχους” δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.