Πολιτικη

winamp wmp real qt

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί ο Ρώσος πρεσβευτής

Επίσκεψη στην Τρίπολη θα πραγματοποιήσει στο άμεσο μέλλον ο πρεσβευτής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Την προετοιμασία της επίσκεψης του Ρώσου διπλωμάτη στην έδρα της Περιφέρειας έχει αναλάβει ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Δέδες, με την ιδιότητά του ως επίτιμος πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ναύπλιο, ο οποίος σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Ο Κ. Δέδες, οι περιοχές αρμοδιότητάς του οποίου καλύπτουν και τους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συζήτησε με τον Π. Νίκα σχετικά με την προοπτική μιας πιο ενεργού παρουσίας της Ρωσίας στην Περιφέρεια, ενώ εκδήλωσε ενδιαφέρον για την δυνατότητα ορισμένων κοινών εκδηλώσεων της Ρωσίας με την Περιφέρεια, στο πλαίσιο των εορτασμών του 2021 για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.