Πολιτικη

Μητσοτάκης-Νίκας για το ΕΣΠΑ

Νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τους περιφερειάρχες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την μέχρι τώρα πορεία του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, θα μετάσχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι της πιο πάνω ημέρας, θα μετάσχει το σύνολο των περιφερειαρχών της χώρας, όπως επίσης οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος.

Επίσης θα μετάσχουν, ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών Πολιτικών Αθανάσιος Κοντογεώργης και η ειδική γραμματέας Διαρθρωτικών Προγραμμάτων Νίκη Δανδόλου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.