Πολιτικη

ΤΡΙΠΟΛΗ: Συνεχίζεται το αλαλούμ με τα αδέσποτα

Η πρόσκληση του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Τρίπολης προς τον κόσμο περιπλέκει τα πράγματα...

Χθες κατατέθηκε προσφυγή κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που προβλέπει πρόγραμμα δωρεάν στείρωσης 200 αδέσποτων ζώων στην πόλη μας και σήμερα ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος με ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο να επικοινωνήσει για να προχωρήσει το πρόγραμμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

"Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι 23-24 Νοεμβρίου οι εθελοντές και κτηνίατροι της Save a Greek Stray , σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τριπόλεως, θα πραγματοποιήσουν αφιλοκερδώς 200 στειρώσεις στα αδέσποτα της πόλης μας", αναφέρεται σε σημερινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. 

Και προστίθεται: "Όσοι έχετε κάποιο αδέσποτο που θέλει στείρωση, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ώστε να κλείσουμε ραντεβού για να πραγματοποιηθεί η στείρωση. Επιπλέον όσοι έχετε να μας υποδείξετε περιοχές που υπάρχουν σκυλάκια αστείρωτα επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. 

Οι στειρώσεις είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων σταθείτε στο πλάι μας και βοηθήστε μας σε αυτή την προσπάθεια. Τηλ. Επικοινωνίας 6906734299 & 6932839363".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.