Πολιτικη

Aποκατάσταση ζημιών στην Κώμη

O πρώην Αντιπεριφερεάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, για τη συνεδρίαση της οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οπως έγραψε ο κ. Γιαννακούρας στο facebook:

"Δύο ακόμα έργα της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη προχωρούν με εγκρίσεις δημοπρασιών από την Οικονομική Επιτροπή.

Για το ένα μάλιστα "την αποκατάσταση ζημιών από καιρικά φαινόμενα στην ΤΚ Κώμη Δ.Τρίπολης" κατηγορηθήκαμε ιδιαίτερα όχι μόνο από την νυν περιφερειακή αρχή αλλά και από την παράταξη Γόντικα, αλλά τελικά εγκρίθηκε το ίδιο ποσό που είχαμε εντάξει και εμείς, οι 124 χιλιάδες ευρώ. Με ιδεοληψίες και πολιτικές αντιπαραθέσεις χάθηκε πολύτιμος χρόνος ενώ θα μπορούσε το έργο να έχει προχωρήσει άμεσα. Η περιφερειακή αρχή αναλώθηκε σε συσκέψεις και φωτογραφίες από επιτόπου αυτοψίες, ενώ θα μπορούσε να έχει προχωρήσει το έργο.

Έστω και τώρα να προχωρήσει το έργο για να μην υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Το άλλο έργο αφορά στον ηλεκτροφωτισμό της ΕΟ Τρίπολης-Πύργου στο Δωδεκάμετρο και στο Σταυροδρόμι.

Με το πρόγραμμα φωτισμού ως περιφερειακή αρχή "φωτίσαμε" την Αρκαδία, που είχε πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και μάλιστα στο Δωδεκάμετρο είχαμε πριν κάποια χρόνια ένα δυστύχημα με δύο νεκρούς λόγω ακριβώς του κακού φωτισμού.

Με την εργολαβία που εγκρίθηκε θα τοποθετηθούν και άλλοι στύλοι στο Δωδεκάμετρο ενώ αλλάζουν και τα φώτα μέσα στο Σταυροδρόμι.

Και πάλι χαίρομαι που συνεχίζεται ένα έργο που είχαμε ξεκινήσει και εύχομαι να τοποθετηθούν φώτα και σε άλλες περιοχές".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.