Πολιτικη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης για "έργα", "μελέτες" και "πρόσφυγες"

Ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Με τις ερωτήσεις των αντιπολιτευομένων παρατάξεων, ως είθισται, άρχισε, επί της ουσίας, η συνεδρίαση του Δ.Σ. Τρίπολης, με τον κ. Τζιούμη ν' απαντά σε πολλές ερωτήσεις και να ξεκαθαρίζει μια σειρά από ζητήματα.

Ο κ. Τζιούμης δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως μια σειρά από υποτιθέμενα "δρομολογημένα έργα", έχουν ακυρωθεί και δεν υπάρχει καμία τέτοια διαδικασία εν ισχύ πλέον. Το συγκεκριμένο γεγονός ειπώθηκε μ' αφορμή έργο ανάπλασης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ( "Σέχι"). Αυτό το έργο δεν υφίσταται, όπως και μια σειρά από άλλα έργα, που είχαν ανακοινωθεί πως "δρομολογούνται" προεκλογικά. 

Σχετικά με το "προσφυγικό", ο κ. Τζιούμης ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τις προθέσεις και τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης, μέχρι και σήμερα-20 Νοεμβρίου. Προσέθεσε πως η άποψη της Δημοτικής Αρχής παραμένει αμετακίνητη- η Τρίπολη δεν παίρνει άλλους πρόσφυγες και μετανάστες, μέχρι να υπάρξει διαμοιρασμός των ανθρώπων αυτών σε πόλεις της Πελοποννήσου που δεν φιλοξενούν πρόσφυγες/μετανάστες. 

Παρόλα αυτά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εντάσσεται η Τρίπολη και η Αρκαδία στον Κυβερνητικό σχεδιασμό περί μεταφοράς των προσφύγων/μεταναστών στην ηπεριωτική χώρα. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.