Πολιτικη

Δ.Α.Κ.: Κανόνες για τη χρήση των αθλητικών χώρων

Το θέμα αναφέρθηκε μετά από επιστολή του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. στα σχολεία της Τρίπολης.

Η διοίκηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου απαγορεύει την είσοδο ατόμων χωρίς αθλητική περιβολή στο χώρο του στίβου και στο χορτάρι, ενώ απαγορεύει και τη χρήση τροφίμων στον ίδιο χώρο. Ρυθμίσεις που ίσχυαν ήδη, ουσιαστικά.

Ωστόσο, υπήρξε μια σχετική "παρεξήγηση" στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου, όσον αφορά το τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται στους μαθητές των σχολείων που πηγαίνουν οργανωμένα στο Δ.Α.Κ. λόγω εκδρομής.

Ο κ. Κούρος δήλωσε πως πρέπει να έχει τα στοιχεία των συνοδών καθηγητών, γεγονός που εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης έκριναν "υπερβολικό". Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω αντιπαραθέσεις και επιβεβαιώθηκε η ισχύς των κανονισμών, όπως αυτοί ορίστηκαν από τη διοίκηση του αθλητικού κέντρου. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.