Πολιτικη

Κοινή προσπάθεια Περιφέρειας και Δήμου για τον περιμετρικό

Από κοινού Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμος Τρίπολης θα εξετάσουν τον τρόπο για την προώθηση του θέματος που αφορά την ολοκλήρωση της κατασκευής του περιμετρικού της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Αυτό διατυπώθηκε στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή (29/11), στα γραφεία της Περιφέρειας, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη.

Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλου, συζητήθηκαν οι επαφές που είχε με υπουργούς στην Αθήνα ο Π. Νίκας, με τον δήμαρχο να εκφράζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια του περιφερειάρχη ως προς την έλευση φορτηγού τρένου στην Τρίπολη, προκειμένου να ενισχυθεί η ΒΙΠΕ της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Με το ίδιο ενδιαφέρον ο Κ. Τζιούμης ζήτησε ενημέρωση επίσης, τόσο για το έργο της παράκαμψης των Λαγκαδίων, όσο και για τον προσδιορισμό χρονικού ορίζοντα ως προς το αρδευτικό της Τάκας, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη για την προσπάθειά του.

Τέλος, στην ίδια συνάντηση, έγινε συζήτηση οργανωτικών θεμάτων σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης και τις οποίες συνδράμει η Περιφέρεια. 

Δ.Τ. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.