Πολιτικη

Τον Τραμπ θα συναντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 7 Ιανουαρίου συνάντηση στον Λευκό Οίκο

Πρώτη ενημέρωση στις 4 Δεκεμβρίου στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ  - Κλιμακώνει η Αθήνα την αντίδρασή της απέναντι στις νέες τουρκικές προκλήσεις 

Κλιμακώνει την αντίδρασή της η Αθήνα απέναντι στις νέες τουρκικές προκλήσεις χρησιμοποιώντας κάθε διπλωματικό μέσο.

Τις τουρκικές προκλήσεις αναμένεται να συζητήσει με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ στο γεύμα που θα έχουν στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο στις 4 Δεκεμβρίου.

Η συνάντηση έχει οριστικοποιηθεί και ο πρωθυπουργός σκοπεύει να εκθέσει στον Ντόναλντ Τραμπ τους κινδύνους που απορρέουν από την στάση της Τουρκίας στο Αιγαίο και γενικότερα στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες «κλείδωσε», η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη - Ντόναλντ Τραμπ στις 7 Ιανουαρίου στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο, κυβερνητική πηγή ανέφερε σχετικά με την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο ότι «δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει».

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.