Πολιτικη

winamp wmp real qt

Γιαννακούρας: Πρόγραμμα-"παρωδία" το τεχνικό της Περιφέρειας

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας αναφέρθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα που συζητήθηκε στο χθεσινό Πε.Συ.

Συγκεκριμένα έγραψε:

"Μία έκθεση ιδεών, ένα φανταστικό τεχνικό πρόγραμμα χωρίς να υπάρχουν οι αντίστοιχοι πόροι ήρθε προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου. Ένα πρόγραμμα "παρωδία"

Ένα τεχνικό πρόγραμμα που συντάχθηκε με προχειρότητα, αφού για παράδειγμα σε αυτό υπάρχουν έργα "ρετάλια" που έχουν ολοκληρωθεί και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.

Επίσης δεν υπάρχουν έργα με αναπτυξιακή χροιά, δεν υπάρχουν σε αυτό έργα που να σχετίζονται με τον αγροτικό τομέα.

Για παράδειγμα υπάρχει μελέτη για το αρδευτικό έργο στο Βαλτεσινίκο και δεν το είδα ενταγμένο. Ακόμα η ηλεκτροδότηση στους ποταμούς Λάδωνα-Αλφειό στο Πυρρή, υπάρχει έτοιμη μελέτη για το φράγμα των Αραχαμιτών, ούτε αυτό εντάχθηκε.

Μία βασική προτεραιότητα είναι ο δρόμος Παραλογγοί-Τριπόταμα που απομένει ένα κομμάτι ενός χιλιομέτρου και χρειάζονται κάποια χρήματα. Ούτε και αυτό το έργο εντάχθηκε.

Ακόμα εντάσσεται νέο έργο στο δρόμο Τρίπολης-Πύργου που να μπει, αλλά πρώτα να ολοκληρωθεί το ανεκτέλεστο έργο που υπάρχει.

Και θέλω να επισημάνω πως θα πρέπει, όταν μάλιστα δεν υπάρχει πλέον και το πρόγραμμα του Φιλόδημου, η Περιφέρεια να κάνει έργα στα μικρά χωριά, και χαίρομαι που ο κ.Περιφερειάρχης το κατάλαβε και θα προχωρήσει σε τέτοια έργα.

Επίσης δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός πως το έργο στην Κώμη δεν δόθηκε σε καμία τεχνική εταιρεία από την Αρκαδία και την Πελοπόννησο, λες και δεν υπήρχαν τέτοιες εταιρείες και δόθηκε με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία εκτός Πελοποννήσου".

Δείτε την τοποθέτησή του:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.