Πολιτικη

"Δέσμευσή μας να προχωρήσει η ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα" (vd)

"Να πάψει η Πελοπόννησος να έχει το θλιβερό προνόμιο μιας πολύ βρόμικης Περιφέρειας", ζήτησε ο επικεφαλής της Οικονομικής Επιτροπής Χρ. Λαμπρόπουλος.

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας λίγα λεπτά μετά το πέρας της συνεδρίασης στην έδρα της Περιφέρειας.

"Σήμερα υπήρξε μία πολύ σημαντική συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής όπου συζητήθηκε το πολύ σημαντικό θέμα των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αρκαδία και στη Λακωνία", τόνισε αρχικά ο κ. Λαμπρόπουλος. 

Και σημείωσε: "Πρόκειται για 2 πολύ σημαντικές αποφάσεις που ξαναβάζουν σε τροχιά το έργο της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα. Η δέσμευσή μας απέναντι σε όλους ήταν, όσον αφορά τους περιβαλλοντικούς όρους ότι προφανώς δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση. 

"Θα γίνει το παν ώστε να τηρηθούν οι περιβαλλοντικοί όροι. Βεβαίως η δέσμευση όλων μας είναι να προχωρήσουμε άμεσα ώστε το έργο να προχωρήσει και η Πελοπόννησος να πάψει να έχει το θλιβερό προνόμιο μιας πολύ βρόμικης Περιφέρειας η οποία εξαιτίας αυτής της συνθήκης αδυνατεί να αξιοποιήσει όλα της τα συγκριτικά πλεονεκτήματα".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.