Πολιτικη

Οταν η ΔΑΚΕ Μεγαλόπολης έλεγε... Μαυρογυαλούρο τον Βλάση!

Η είδηση πως ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ορίστηκε Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, έγινε γνωστή εχθές.

Δε θα είναι και τόσο χαρούμενοι οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στην Αρκαδία όταν πληροφορήθηκαν πως νέος υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού ανέλαβε, μετά την παραίτηση Διαματάρη, ο βουλευτής του νομού τους, Κώστας Βλάσης, με τον οποίο μόλις προ δύο εβδομάδων είχαν έρθει σε σύγκρουση για τις θέσεις του σχετικά με το κλείσιμο της μονάδας στη Μεγαλόπολη. Μάλιστα τον είχαν αποκαλέσει σε ανακοίνωσή τους... Μαυρογυαλούρο!

Το σχέδιο της κυβέρνησης για κλείσιμο της μονάδας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά και στους συνδικαλιστές που προέρχονται από την κυβερνητική παράταξη, ΔΑΚΕ.

Μάλιστα πριν από δύο περίπου εβδομάδες, «γαλάζιοι» συνδικαλιστές (ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ ΔΕΗ Μεγαλόπουλης και ΔΑΚΕ Σωματέιου Χειριστών Βοηθών ΔΕΗ Μεγαλόπολης) μετά από όσα ανακοινώθηκαν για το κλείσιμο της ΔΕΗ στην πόλη, εξέδωσαν δελτίο Τύπου όπου μεταξύ άλλων στηλιτεύουν και τη στάση του ομοϊδεάτη τους βουλευτή Κ. Βλάση. 

 

Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.