Πολιτικη

"Δήμαρχος Τρίπολης είναι ο Κώστας Τζιούμης!"

"Σκληρή" απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης απέναντι στις τρεις παρατάξεις που προκάλεσαν τη ματαίωση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Τζιούμης είπε, μεταξύ άλλων, πως οι μάσκες έπεσαν  και οι παρατάξεις των κ. Σμυρνιώτη, Παυλή και Τσιαμούλου συμπράττουν, ενώ προεκλογικά ο ένας έβριζε τον άλλον. 

Προσέθεσε, δε, πως καλό και για την υγεία τους θε είναι να καταλάβουν πως έχασαν τις εκλογές και η πράξεις τους αποτελούν προσβολή απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Επίσης, δήλωσε πως η ανακοίνωση των "3" και οι λόγοι που επικαλούνται είναι ξεκάθαρα προσχηματικοί, καθώς είχαν στη διάθεσή τους όλο το χρόνο να μελετήσουν και να προτείνουν έργα για το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Ουσιαστικά, ο Δήμαρχος Τρίπολης κατηγόρησε τις τρεις παρατάξεις για "παρακώλυση" και "προσπάθεια να εμποδίσουν τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και ταυτόχρονα του Δήμου". 

"Οι πολίτες τους έκριναν στις εκλογές και τους κρίνουν και τώρα", επεσήμανε ο κ. Τζιούμης.

Να σημειώσουμε ότι 5 δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις των κ. Σμυρνιώτη, Παυλή και Τσιαμούλου, με τη σημερινή τους απουσία, έφτασαν τις 3 συνεχόμενες και αδικαιολόγητες και όπως αναφέρει ο νόμος, θα πρέπει να υποστούν τις πειθαρχικές κυρώσεις, όπως η αντικατάστασή τους.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.