Πολιτικη

"Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων δεν είναι συνέχεια της ΔΕΚΕ και της ΔΕΣΕ"

Τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, εγκαθιστώντας τον νέο αναπληρωτή προϊστάμενο της εν λόγω Διεύθυνσης Γιώργο Μουταφίδη.

Μιλώντας προς το νέο προϊστάμενο -και νέο πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας, το οποίο, με απόφαση του περιφερειάρχη ανασυγκροτείται-, αλλά και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τ.Ε. της έδρας, ο Π. Νίκας ζήτησε “να υπάρξει απόλυτη προτεραιότητα στα εργα του ΕΣΠΑ”.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, στο εξής η εν λόγω Διεύθυνση “παύει να λειτουργεί ως συνέχεια της ΔΕΚΕ και της ΔΕΣΕ “ πρόσθεσε δε ότι πλέον, οι Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, υποχρεώνονται να διεκπεραιώνουν το τεχνικό έργο στην περιοχή ευθύνης τους.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.