Πολιτικη

ΚΕΔΗΤ: Κατάθεση Σμυρνιώτη στη δίκη

Συνεχίζεται τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης η ακροαματική διαδικασία στη δίκη-"σίριαλ".

Ενώπιον του Τριμελούς Πρωτοδικείου εμφανίστηκε προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας ο πρώην Δήμαρχος, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο τελευταίος περιέγραψε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την παράταξη του και τον ίδιο, οδηγώντας στην κατάθεση υπομνήματος στην Εισαγγελία Τρίπολης σχετικά με την οικονομική διαχείριση στην ΚΕΔΗΤ επί θητείας του κ. Παυλή, ενώ, παράλληλα, απάντησε σ' ερωτήσεις που αφορούσαν τη διοίκηση της κοινωφελούς επιχείρησης και τα οικονομικά της στοιχεία επί δικής του θητείας, με Πρόεδρο της τον κ. Μιλτιάδη Κοκκινάκο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε πως: "Δεν έγινε ποτέ οικονομικός έλεγχος στην ΚΕΔΗΤ" - παρά τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, επί θητείας του κ. Παυλή- και "δικός μας στόχος ήταν να συνεχίσει η λειτουργία της επιχείρησης" (αναφερόμενος στο διάστημα 2011-2014).

Επιπρόσθετα, επανέλαβε πως η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και ο κ. Παυλής "ενέπαιζε" το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το ζήτημα. Αυτό είχε δηλώσει ο κ. Σμυρνιώτης και σε συμπληρωματική του κατάθεση προς την Εισαγγελία, μετά την αναφορά που είχε υποβάλει.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.