Πολιτικη

Στην έδρα της Αρχιεπισκοπής ο Κ. Βλάσης

Συνάντηση του Αρκά υφυπουργού Εξωτερικών με τον κ. Ιερώνυμο. 

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης. 

Τον υφυπουργό υποδέχθηκε στην είσοδο της Αρχιεπισκοπής ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον νέο υφυπουργό και του ευχήθηκε για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. 

Ο κ. Βλάσης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή, ενώ συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

Aκολουθεί το σχετικό ΔΤ:

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Βλάση, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο (Αθήνα, 17.12.2019)

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, μετέβη σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών όπου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Υφυπουργό για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Από πλευράς του, ο Υφυπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση, υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας ως γέφυρας με την ομογένεια και επεσήμανε τη βούληση για γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.