Πολιτικη

Τρίπολη: Ο Δήμος δεν μπορεί να πιάσει ένα αδέσποτο..

Δύο οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Δευτέρα, 30η Δεκεμβρίου 2019.

Η πρώτη εκ των δυο συνεδριάσεων αφορούσε την έγκριση χρήσης και ταυτόχρονα τον απολογισμό εκτέλεσης του Προϋπολογισμού για το έτος 2018 και ήταν "ειδική". Ήταν δε σύντομη και το θέμα εγκρίθηκε σχεδόν ομόφωνα- εξαίρεση απετέλεσε ο κ. Γούργαρης.

Στη δεύτερη συνεδρίαση, η οποία ακολούθησε αμέσως μετά την "ειδική", 

Bόσνος: Τι έγινε με τη δράση για τ' αδέσποτα;

Ο επικεφαλής της παράταξης "Για την Τρίπολη", μεταφέροντας, όπως είπε, θέσεις δημοτών, ζήτησε τον απολογισμό της πρόσφατης δράσης που περιελάμβανε στείρωση αδέσποτων ζώων. Ο κ. Λαγός, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, απάντησε πως σύντομα θα "περαστούν" τα στοιχεία στην ιστοσελίδα του αρμόδιου Υπουργείου και εφόσον γίνει η επίσημη καταγραφή θ' ανακοινωθούν τα σχετικά αποτελέσματα.

Λαγός: Δεν μπορούμε να πιάσουμε το σκυλί της 28ης Οκτωβρίου!

Πρόκειται γι' αδέσποτο ζώο, τ' οποίο έχει αναφερθεί πλειστάκις ως "επιθετικό". Όπως δήλωσε ο κ. Αντιδήμαρχος, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες, δεν έχει καταστεί δυνατή η "σύλληψή" του.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.