Πολιτικη

Tρίπολη: "Έφαγε" πρόστιμο το Πνευματικό Κέντρο!

Το πρόστιμο οφειλόταν σ' "ελλιπή σήμανση" σχετικά με την απαγόρευση του καπνίσματος.

Στα πλαίσια των ελέγχων για την τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, κλιμάκιο ελεγκτικής αρχής επισκέφθηκε το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και διαπίστωσε παραβάσεις, όσων αφορά την μη ύπαρξη των προβλεπόμενων σημάνσεων που ενημερώνουν για τη σχετική απαγόρευση.

Μετά απ' αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, ήδη τοποθετήθηκαν τα σήματα όπου πρέπει, προκειμένου να τηρείται η νομιμότητα.

Το πρόστιμο ανέρχεται στο ύψος των 500 ευρώ. Να σημειώσουμε πως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, στo οποίο υπάγεται και το Πνευματικό Κέντρο, είναι ο κ. Ηλίας Κούρος.

Ωστόσο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 30ης Δεκεμβρίου 2019, παρατηρήθηκε επανειλημμένη παραβίαση της νομοθεσίας στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου και, συγκεκριμένα, μπροστά από την αίθουσα όπου διεξαγόταν το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, ενώ οι υπεύθυνοι του χώρου ενημέρωσαν το Προεδρείο του Συμβουλίου- τ' οποίο είναι, σύμφωνα με το νόμο, υπεύθυνο για την τήρηση της νομιμότητας-, δεν λήφθηκε κανένα μέτρο παρά μόνο κάποιες "χλιαρές" συστάσεις.

Φαίνεται πως όλοι είναι "ίσοι απέναντι στο νόμο" αλλά κάποιοι είναι πιο..ίσοι από τους άλλους!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.