Πολιτικη

Δήμος Τρίπολης: Ακυρώθηκε η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος

Όπως αναμενόταν, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν ενέκρινε το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2020 που ψήφισε το Δ.Σ. Τρίπολης.

Να υπενθυμίσουμε πως το ακυρωθέν, ουσιαστικά, Πρόγραμμα, αποτελούσε πρόταση των παρατάξεων Σμυρνιώτη, Παυλή και Τσιαμούλου και είχε λάβει περισσότερες ψήφους από το αντίστοιχο της Δημοτικής Αρχής.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως οι λόγοι απόρριψης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης είναι η αρνητική εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου και η απουσία εισηγητικής έκθεσης που να στοιχειοθετεί την διαφοροποίηση του "εναλλακτικού" Τεχνικού Προγράμματος σε σχέση μ' αυτό που κατέθεσε η Δημοτική Αρχή.

Επί της ουσίας, το θέμα παραπέμπεται σε νέο Δημοτικό Συμβούλιο- Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, 20:00.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης, πέρα από την πρακτική της σημασία, αποτελεί και ένα "μήνυμα" προς όλες τις Δημοτικές παρατάξεις της Τρίπολης πως θα πρέπει να κινηθούν σε μια περισσότερο συναινετική κατεύθυνση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.