Πολιτικη

Δήμος Τρίπολης: Συναίνεση στο.."και πέντε" περί Τεχνικού Προγράμματος

To θέμα του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Τρίπολης για το 2020 φαίνεται πως βαίνει προς επίλυση..

Όπως ανέφερε ο κ. Τζιούμης, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του ιδίου και των κ. Σμυρνιώτη, Παυλή και Τσιαμούλου και κατέληξαν σ' ένα κοινά αποδεκτό Πρόγραμμα, το οποίο, μάλιστα, συζητήθηκε και κατά τη διάρκεια διακοπής του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Ιανουαρίου 2020, σε σύσκεψη μεταξύ των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων. Δεν συμμετείχε ο κ. Γούργαρης της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Ο κ. Σμυρνιώτης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως το "εύκολο θα ήταν να προσβάλουμε την απόφαση της Αποκεντρωμένης (σ.σ. η οποία ως γνωστόν ακύρωσε την προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. Τρίπολης), αλλά θα υπάρξει, πιθανώς θέμα με τις προθεσμίες. Γι' αυτό πήραμε την πρωτοβουλία περί κοινής, βελτιωμένης, πρότασης".

Ο κ. Τσιαμούλος επεσήμανε πως θέλει "να μιλήσει με θετική ενέργεια" και προσυπέγραψε όσα είπε ο κ. Σμυρνιώτης. 

Ο κ. Βόσνος είπε πως η ώρα της συναίνεσης είναι στο "και πέντε", αναφέροντας πως θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ο κ. Γούργαρης δε, αρνήθηκε να πάρει μέρος στη διαδικασία. 

Mάλιστα, ο κ. Κοσκινάς, μέλος της παράταξης του κ. Σμυρνιώτη και πρώτος σε σταυρούς στο Δήμο Τρίπολης, ανέφερε πως "Θα μας πάρουν (σ.σ. οι δημότες) με τις πέτρες αν δεν τα βρούμε".

"Λευκός καπνός" μετά τη μίνι- συνεδρίαση των επικεφαλής

Όπως αναμενόταν, η σύσκεψη είχε αίσιο αποτέλεσμα και η, κοινή, πλέον πρόταση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020, απέσπασε τη συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης.

Οι αλλαγές επάνω στο Πρόγραμμα, σε σχέση με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, αφορούν την κατάτμηση έργου σε τρία κομμάτια (οδοποιία στο Δήμο Τρίπολης) και την πρόσθεση μελέτης για το γήπεδο του Παναρκαδικού. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.