Πολιτικη

Χωρίς..μαστίγια και χειροπέδες ο Δήμος Τρίπολης! (video)

To χιουμοριστικό σχόλιο του πρώην Αντιδημάρχου, κ. Παπαδημητρίου, με αναφορές σε..σαδομαζοχιστικές καταστάσεις..

Ο κ. Παπαδημητρίου θέλησε, μ' αυτό τον τρόπο, ν' αντιπαρέλθει προηγούμενο σχόλιο του νέου Δημάρχου Τρίπολης, ο οποίος έχει, επανειλημμένα, δηλώσει πως οι υπάλληλοι του Δήμου δεν περνούσαν και πολύ καλά επί της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής αλλά τώρα είναι, σαφώς, πιο ήρεμοι..

Είναι γεγονός πως, κατά το παρελθόν, είχαν εκφραστεί- ακόμα και επισήμως, μέσω εγγράφων, όπως στην περίπτωση της Κ.Ε.ΔΗ.Τ- από υπαλλήλους, παράπονα για τον τρόπο διοίκησης αλλά και τη συμπεριφορά ορισμένων μελών της προηγούμενης διοίκησης.

Αυτό το γεγονός αποτελούσε "κοινό μυστικό" μεταξύ των κατοίκων της πόλης. Δεν φανταζόμασταν, όμως, πως είχαμε φθάσει σε καταστάσεις που θυμίζουν το "ευαγγέλιο" των όπου γης σαδομαζοχιστών, το βιβλίο δηλαδή του συγγραφέα Λεοπόλδου φον Ζάχερ-Μαζόχ "Η Αφροδίτη με τις γούνες"..

Το τελευταίο αυτό λογοτεχνικό πόνημα βρίθει από αναφορές σε μαστίγια και χειροπέδες, σύνεργα τα οποία χρησιμοποίησε και ο κ. Παπαδημητρίου, συμβολικώς φυσικά..

Πάντως, αν θυμηθούμε και τη δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων εκ μέρους του πρώην Δημάρχου, κ. Παυλή, προς την Ελληνική Αστυνομία, διαπιστώνουμε πως η προηγούμενη Δημοτική Αρχή διέθετε μεγάλη γκάμα.."ενδιαφερόντων"! (Να κάνουμε κι εμείς ένα χιουμοριστικό σχόλιο..)

Δείτε τι είπε εδώ ο κ. Παπαδημητρίου..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.