Πολιτικη

winamp wmp real qt

ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: 800Kg τρόφιμα για την "Κιβωτό του Κόσμου"

Δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθαριότητας, για τις ανάγκες της "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πολίτες της Αρκαδίας καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ως επίσης και της Νεολαίας μας και βρέθηκαν κοντά μας τις μέρες των γιορτών, ενισχύοντας την προσπάθεια μας για τη συλλογή τροφίμων και ειδών καθαριότητας για την "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

Συνολικά συλλέχθηκαν 800kgr τροφίμων μακράς διάρκειας, 100 Lt λαδιού καθώς και είδη καθαριότητας.

Τα συγκεντρωμένα είδη ταξίδεψαν  για τον προορισμό τους την Παρασκευή 10/1/2020 και όπως μας ενημέρωσαν ήδη παρελήφθησαν από τους αρμόδιους.

Τέλος, μας διαβεβαίωσαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος "Η ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ"  ότι θα μας αποσταλεί ευχαριστήριο μήνυμα εντός των προσεχών ημερών,το οποίο θα δώσουμε στη δημοσιότητα.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Αυτό είναι το μήνυμα που εισπράξαμε από τη κοινωνία της Αρκαδίας μέσα από τη διαδικασία της προσπάθειας αυτής.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.