Πολιτικη

Σημαντικά έργα για την Αρκαδία ενέκρινε το ΠεΣυ

Τρία σημαντικά έργα υποδομών για την ανάπτυξη της Αρκαδίας εγκρίθηκαν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, το σώμα ενέκρινε τα έργα συντήρησης και βελτίωσης, α) του επαρχιακού δρόμου Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Ελληνικό – Μεγαλόπολη προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, β) του δρόμου Δημητσάνα – Ζάτουνα – Μάρκου – Μονή Φιλοσόφου προϋπολογισμού 400.000 ευρώ και γ) του παλιού εθνικού δρόμου Τρίπολης – Σπάρτης προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Όπως σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, με τα τρία πιο πάνω έργα “δρομολογείται η αποκατάσταση της προσβασιμότητας στην Γορτυνία, σε ιστορικούς τόπους και μονές με ιδιαίτερη σημασία στις προγραμματιζόμενες για τον εορτασμό, το 2021, της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821”.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.