Πολιτικη

winamp wmp real qt

Επερωτήσεις στο Πε.Συ. από τη "Νέα Πελοπόννησο"

Η "Νέα Πελοπόννησος" κατέθεσε επερωτήσεις σχετικά με τις αναθέσεις για την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του ΠεΣυ, καθώς και για προβλήματα στη λειτουργία Νοσοκομείων σε Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Επερώτηση του Πέτρου Τατούλη σχετικά με τις αναθέσεις για την ζωντανή μετάδοση-βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Επερώτηση κατέθεσε ο Επικεφαλής της Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης, στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που αφορούν στη ζωντανή μετάδοση και βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Τατούλης ζητά  να ενημερωθούν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις συγκεκριμένες συμβάσεις, τις συμβατικές υποχρεώσεις των αναδόχων εταιρειών, κάνοντας ειδική αναφορά στις δηλώσεις του κ. Νίκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Επερώτηση Κωνσταντίνας Νικολάκου σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος της Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κα. Νικολάκου, με δεδομένα τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας και κυρίως των προγραμματισμένων χειρουργείων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και την ανησυχία των πολιτών της Μεσσηνίας και των όμορων περιοχών, ερωτά την Περιφερειακή Αρχή, τι πρωτοβουλίες έχει αναλάβει μέχρι σήμερα για την ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης;

 

(Δελτιο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.