Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Βούλιαξε" το Πνευματικό Κέντρο στην πίτα του Κώστα Βλαση (video, photos)

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τρίπολη, για τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση.

Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά τον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης για να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας του Βουλευτή Αρκαδίας και Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Κώστα Βλάση.

Η διαρρύθμιση του χώρου και η τοποθέτηση τραπεζιών, προκειμένου να είναι πιο άνετη και απρόσκοπτη η διεξαγωγή της εκδήλωσης, εξελίχθηκε σε.." μπούμερανγκ", καθώς η κοσμοσυρροή ήταν τέτοια που ο πρώτος όροφος του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης.."μπούκωσε"!

Ο βασικός προσκεκλημένος, μάλιστα, ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχολίασε το γεγονός, αναφέροντας πως δεν περίμενε τόσο κόσμο αλλά αποδεικνυεται έτσι πόσο  αγαπητός είναι ο κ. Βλάσης.

Επιπρόσθετα, ο κ. Αβραμόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του κ. Βλάση, εστιάζοντας στο ρόλο που έχει αναλάβει ως Υπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα για τον Απόδημο Ελληνισμό, ένας ρόλος που έχει ιδιαίτερη σημασία και για την Αρκαδία.

Γενικότερα, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε πόσο σημαντική είναι η θέση που ανέλαβε ο κ. Βλάσης, δηλώνοντας βέβαιος πως ο Αρκάς πολιτικός θα επιτύχει καθώς είναι ένας "ανερχόμενος πολιτικός, φορέας νέων ιδεών".

Ο ίδιος ο κ. Βλάσης, σε δηλώσεις του καταρχάς στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κατά την προσέλευση του στο Πνευματικό Κέντρο, ανέφερε πως οι πολίτες θα πρέπει να είναι σίγουροι πως η Κυβέρνηση θ' αποδειχθεί ικανή ν' αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής, ενώ ευχήθηκε "καθαρό μυαλό" για το νέο έτος.

Να σημειώσουμε πως, χαριτολογώντας, ο κ. Αβραμόπουλος είπε πως καθώς δεν θα είναι πλέον εύκολο για τους πολίτες να βρουν τον κ. Βλάση, θα πρέπει να τον συγχωρήσουν..

Τέλος, ο κ. Βλάσης, από την πλευρά του, έπλεξε κι αυτός το εγκώμιο του πρώην Επιτρόπου, κ. Αβραμόπουλου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως "ζηλεύει" την πολιτική πορεία του κ. Αβραμόπουλου μέχρι τώρα

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος και οι πρώην Δήμαρχοι Τρίπολης κ. Κοτσιάνης και Σωτηρόπουλος.

 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου:

Βροντερό «παρών» χιλιάδων Αρκάδων στην κοπή πίτας του Υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου στην Τρίπολη πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης, σε μια εκδήλωση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς πάνω από 1.500 άτομα γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου στην «καρδιά» της πόλης.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο τέως Ευρωπαίος Επίτροπος και πρώην Υπουργός κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ το «παρών» έδωσαν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας. Επιπλέον, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση Δήμαρχοι, Πρόεδροι καθώς και Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, όπως επίσης και προσωπικότητες του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου της Αρκαδίας και φυσικά πλήθος φίλων και υποστηρικτών του κ. Βλάση.

Στην ομιλία του ο κ. Βλάσης εστίασε στον πολυετή δεσμό που τον ενώνει με τους Αρκάδες συμπατριώτες του και ο οποίος θα παραμείνει σταθερός και ισχυρός από όποιο πόστο κι αν υπηρετεί τους ίδιους αλλά και την Πατρίδα. Τόνισε μάλιστα πως, παρόλο που οι υποχρεώσεις του αυξήθηκαν πολύ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Υφυπουργού Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, το μυαλό και η καρδιά του δεν θα πάψουν να βρίσκονται πάντα στην Αρκαδία και τους ανθρώπους της, τους οποίους θα βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί. Ο βασικός του στόχος ως Υφυπουργός Εξωτερικών – όπως δήλωσε – είναι να ενώσει τους απανταχού Έλληνες, καθώς αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Πατρίδα μας.

Ο κ. Βλάσης ζήτησε από τους συμπατριώτες του να στηρίξουν την τεράστια προσπάθεια της κυβέρνησης ΝΔ για να αναδιαμορφώσει την Ελλάδα και να την οδηγήσει σε ένα μέλλον σταθερότητας, ανάπτυξης και ευημερίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σημαντικές δεσμεύσεις, που έχουν ήδη γίνει πράξη εντός μόλις λίγων μηνών διακυβέρνησης, με καίριες παρεμβάσεις στην οικονομία, την υγεία, την παιδεία, τη δημόσια τάξη και άλλους τομείς του δημόσιου βίου.

Τόνισε, μάλιστα, πως - σε ότι έχει να κάνει με την Αρκαδία - η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με την ίδια προσήλωση και μέσω μιας αγαστής συνεργασίας με την Περιφέρεια και τους Δήμους θα μεριμνήσει για την ανάπτυξη και την στήριξη της Γορτυνίας, της Βόρειας και της Νότιας Κυνουρίας αλλά και της Τρίπολης.

Ειδική αναφορά πραγματοποίησε στην Μεγαλόπολη σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πήρε τα πρώτα μέτρα για την εξυγίανση  της ΔΕΗ, που ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης λόγω της αδιαφορίας και των λανθασμένων χειρισμών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύοντας στη βιωσιμότητα της εταιρείας, που συνδέεται άμεσα με τη διασφάλιση των ίδιων των εργαζομένων αλλά και των τοπικών κοινωνιών. Σημείωσε ότι η Κυβέρνηση ΝΔ θα κάνει τα πάντα όχι μόνο για την ομαλή μετάβαση στη   μεταλιγνιτική   περίοδο,   αλλά   για   να   αποτελέσει  η Μεγαλόπολη βασικό   πυλώνα  στην αναπτυξιακή πορεία ολόκληρης της Αρκαδίας και πόλο καινοτομίας αξιοποιώντας όλες   τις   δυνατότητες   και   τις   προοπτικές   που προσφέρει το λεκανοπέδιό της.  

Τον κ. Βλάση προλόγισε ο τέως Ευρωπαίος Επίτροπος και πρώην Υπουργός κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως ο κ. Βλάσης αποτελεί μια ανερχόμενη προσωπικότητα στην εθνική πολιτική σκηνή, που τιμά τόσο την Πατρίδα όσο και την Αρκαδία και δήλωσε ενθουσιασμένος από την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση. Ζήτησε, μάλιστα, την κατανόηση των Αρκάδων φίλων του κ. Βλάση, καθώς ο βουλευτής τους, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του και των πολλών ταξιδιών που θα κάνει ως Υφυπουργός Εξωτερικών, δεν θα είναι σε θέση να βρίσκεται όσο συχνά θα ήθελε στην αγαπημένη του Αρκαδία.

Επιπλέον, τόνισε την μεγάλη σημασία της αποστολής, που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέθεσε στον κ. Βλάση, καθώς γίνεται ο συνδετικός κρίκος του Οικουμενικού Ελληνισμού με την Μητέρα Πατρίδα, με στόχο την επανασύνδεση όλων των Ελλήνων με την Ελλάδα αλλά και την επιστροφή του σημαντικού δυναμικού που τα χρόνια της κρίσης έφυγε από την χώρα. Τέλος, δήλωσε αισιόδοξος πως το 2020 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα, καθώς η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχωρά με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία, για να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της και να οδηγήσει την Πατρίδα σ’ ένα καλύτερο μέλλον. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.