Πολιτικη

winamp wmp real qt

Νέα Πελοπόννησος: "Ο κλασικός ψευτάκος Π. Νίκας"

"Ο κλασικός ψευτάκος Π. Νίκας, ο Μητσοτάκης και ο παλιός Κνίτης", τονίζει σε ανακοίνωση της η παράταξη του Πέτρου Τατούλη "Νέα Πελοπόννησος".

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος":

Ένας κλασικός ψευτάκος εμμένει να είναι ο Π. Νίκας, ο οποίος, αφού διέβαλε και προεκλογικά και μετεκλογικά το καινοτόμο project Ταπ-Τοκ «Αρκαδία 2020», σήμερα παρουσιάζει ως δικά του, τα έργα που χρηματοδοτεί το πρόγραμμα! Το ίδιο πρόγραμμα που αυτός και η παρέα του, το οδηγούν στα βράχια.  

Νομίζει ο εκλεκτός της οικογένειας Μητσοτάκη ότι «ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια» (όπως έλεγε ο Λένιν) και ότι θα τον σώσει με τα τερτίπια του ο παλιός Κνίτης, νυν Υπουργός Εσωτερικών, με το φοβερό ταλέντο στην επικοινωνία  και την ικανότητα να κάνει το μαύρο άσπρο. Εδώ όμως είναι Πελοπόννησος και όσα έχουν γίνει και δρομολογηθεί, θα τα υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδας, τόσο τα έργα μας όσο και το πολιτικό κεκτημένο του ρεαλισμού και της μετριοπάθειας. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.