Πολιτικη

Καταγγελία κατά της Περιφέρειας για.."copy paste"!

Πολύ σοβαρή καταγγελία από την εισηγήτρια της "Νέας Πελοποννήσου" στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η κ. Νικολάκου υποστήριξε πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου προέβη σε μια πρωτόγνωρη "πολιτική απάτη", αντιγράφοντας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο πρόγραμμα να είναι εντελώς άσχετο με τις ανάγκες  αλλά και τα ειδικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν την Πελοπόννησο.

Η κ. Νικολάκου ζήτησε ν' αποσυρθεί άμεσα το πρόγραμμα και να υπάρξει δημόσια εκδήλωση "συγγνώμης" από την Περιφερειακή Αρχή.

Ο κ. Περιφερειάρχης απάντησε πως το κείμενο συντάχθηκε από ομάδα υπαλλήλων της Περιφέρειας και, μάλιστα, ζήτησε απ' όλους να το διαβάσουν για να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. Κατηγόρησε δε την κ. Νικολάκου και, κατ' επέκταση, την παράταξη του κ. Τατούλη για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. 

Αντεγκλήσεις μεταξύ Προέδρου και της κ. Νικολάκου

Γι' άλλη μια φορά, η ανταλλαγή χαρακτηρισμών μεταξύ του κ. Σκαντζού και της κ. Νικολάκου, αλλά και η "αποστροφή" του κ. Νίκα περί "τοξίνων" που είχαν γεμίσει το χώρο του Περιφερειακού Συμβουλίου επί εννέα χρόνια, προκάλεσαν ένταση μεταξύ της παράταξης των κ. Νίκα και Τατούλη.

Ο κ. Νίκας, ουσιαστικά, υποστήριξε πως είναι έωλες οι κατηγορίες της κ. Νικολάκου, ενώ, μάλιστα, ανέφερε πως "θα εξηγήσει πάρα πολλά" κατά την τοποθέτησή του. 

Επιπρόσθετα, υποστήριξε πως η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί, ρωτώντας, να φθάσει σ' ένα κοινό τόπο.

"Δεν μπορείς να με φθάσεις, μανάρι μου, είμαι ψηλός!"

Οι ειρωνείες δεν λείπουν, φυσικά, από την εν εξελίξει συνεδρίαση, με τον Περιφερειάρχη Αργολίδας να χρησιμοποιεί το ύψος του για ν' "απαντήσει" στην κ. Νικολάκου, ενώ η τελευταία, απευθυνόμενη προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου δήλωσε πως την διασκεδάζει, καθώς έχει πολύ πλάκα..!

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε πως δεν υπάρχει καλύτερη.."προβολή" για την Πελοπόννησο από το ίδιο το Συμβούλιό της...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.