Πολιτικη

Νίκας: "Δεν υπάρχει κανένα copy paste"!

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατηγορεί την παράταξη της "Νέας Πελοποννήσου" για "τακτικισμό" και "προπαγάνδα".

Η απάντηση του κ. Νίκα απέναντι στην κριτική των μειοψηφικών παρατάξεων εστίασε στα πεπραγμένα των παρελθόντων ετών, επανερχόμενος στα όσα παρέλαβε από την διοίκηση Τατούλη.

Κατηγόρησε την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή γι' ανούσια σπατάλη χρημάτων στον τομέα του τουρισμού, χωρίς αποτέλεσμα, και, ουσιαστικά, υποστήριξε πως δεν υπήρξε ποτέ πραγματικό ενδιαφέρον για την τουριστική ανάπτυξη.

Όσον αφορά το brand name "Μυθική Πελοπόννησος", ανέφερε πως η Πελοπόννησος διαθέτει πολύ πιο "ηχηρά ονόματα" που έχουν κατοχυρωθεί παγκοσμίως- όπως ονομασίες αρχαιολογικών χώρων και προορισμών- και δεν χρειάζονται "καπέλο" αυτά από την εκάστοτε Περιφερειακή Αρχή.

Σε κάθε περίπτωση, δήλωσε "έκπληκτος" μ' όσα παρέλαβε και, κυρίως, με τις υποχρεώσεις που "κληροδότησε" η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή στη νυν, με αποτέλεσμα να υπάρξει δραστική περικοπή δαπανών που σχετίζονται με την τουριστική προβολή της Πελοποννήσου.

Παράλληλα, απέρριψε την κατηγορία περί "αντιγραφής" του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τόνισε πως θα υπάρξει συνεργασία με μια σειρά φορέων επί του θέματος.

Τέλος, διαχώρισε πλήρως τις εκδηλώσεις για το 2021 από το πρόγραμμα προβολής, αναφέροντας πως ο σχετικός σχεδιασμός θα είναι ξεχωριστό αντικείμενο συζήτησης. Πάντως, δεσμεύτηκε, πως θα προκαλέσουν "πανελλήνια αίσθηση" τα όσα θα γίνουν στην Πελοπόννησο κατά την επέτειο των 200 ετών από το 1821.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.