Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Η Τρίπολη οφείλει να θέσει τον Πολιτισμό σε προτεραιότητα"

Τοποθέτηση της Δημοτικής Συμβούλου, κ. Χριστίνας Ζαμπαθά και απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης.

"Είδηση" έβγαλε η απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης σε τοποθέτηση της κ. Ζαμπαθά, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, στο Πνευματικό Κέντρο και την πολιτισμική διαχείριση εντός του Δήμου.

Ο κ. Τζιούμης ανέφερε πως σύντομα θ' ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής ο οποίος θ' αναλάβει και τον σχεδιασμό για τη χρήση του Μαλλιαροπουλείου. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τζιούμης συμφώνησε πως το Δημοτικό Θέατρο θα πρέπει να έχει κανονισμό λειτουργίας.

Να σημειώσουμε πως η κ. Ζαμπαθά αναφέρθηκε και σε δομές που λειτουργεί ο Δήμος και έχουν κοινωνικό χαρακτήρα- όπως οι παιδικοί σταθμοί-, τονίζοντας πως θα πρέπει να ενισχυθούν. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τζιούμης ανακοίνωσε πως άμεσα οι παιδικοί σταθμοί θ' αποκτήσουν "λεωφορειάκι"- με σκοπό, μεταξύ άλλων, να καταστούν "ανταγωνιστικότεροι" έναντι των ιδιωτικών.

Το όχημα θα προέλθει από χορηγία, ουσιαστικά, του Αρκά εφοπλιστή, κ. Μαρτίνου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.