Πολιτικη

Παπαδημητρίου σε Λαγό: Κάνετε.."κονσομασιόν" στα χωριά!

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, 27 Ιανουαρίου 2020.

Πολλά τα θέματα που έθεσε ο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο ερωτήσεων προς τη Δημοτική Αρχή, κατά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αμέσως μετά την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2020.

Ο κ. Παπαδημητρίου πραγματοποίησε προσωπική "επίθεση" κατά του Αντιδημάρχου, κ. Λαγού, τόσο για δηλώσεις του τελευταίου που θεώρησε πως τον έθιξαν προσωπικά όσο και για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Λαγός διαχειρίζεται την "επικοινωνία".

Ουσιαστικά, ο κ. Παπαδημητρίου κατηγόρησε τον κ. Λαγό για "κονσομασιόν" στα χωριά και δήλωσε πως οτιδήποτε ανακοινώνει- ως προς τα έργα που υλοποιούνται- έχει το όνομα "Δημήτρης Παυλής" από πίσω..

Ο κ. Λαγός αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του κ. Παπαδημητρίου, ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη έργου που έχει ν' αντιμετωπίσει ο ίδιος ως "Αντιδήμαρχος καθημερινότητας" λόγω της πλήρους απραξίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.