Πολιτικη

Τρίπολη: Aλλαγή στη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε ενέργειες σχετικές με την Κοινωφελή Επιχείρηση και την διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας.

ΚΕΔΗΤ: Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε ν' ανατεθεί σε ορκωτό λογιστή ο οικονομικός έλεγχος της επιχείρησης. Το κείμενο της σχετικής απόφασης, θα διαμορφωθεί αύριο, μετά από κοινή διαβούλευση των επικεφαλής.

Ολυμπιακή Φλόγα: Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του κ. Βόσνου, να εισηγηθεί την αλλαγή στη διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας, κατά τη διέλευσή της από το Δήμο Τρίπολης και, συγκεκριμένα, να διεξαχθεί η σύντομη τελετή όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα στην Τεγέα  και όχι μέσα στην Τρίπολη. Το Δημοτικό Συμβούλιο θεώρησε πως αυτό είναι ορθότερο και για ιστορικούς και για πρακτικούς λόγους.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.