Πολιτικη

ΑΡΚΑΔΙΑ: Επί τάπητος οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις 2020

Σύσκεψη παρουσία Νίκα, Λαμπρόπουλου, Τζιούμη και εκπροσώπων των άλλων 4 δήμων του νομού μας.

Οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις των δήμων της Αρκαδίας για το 2020 που θα χρηματοδοτηθούν από τον φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας αποτέλεσαν αντικείμενο σύσκεψης που έγινε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στην Π.Ε. Αρκαδίας, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στη σύσκεψη -ανάλογες με την οποία θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες- ο Π. Νίκας τόνισε ότι οι δήμοι καλούνται ο καθένας να αξιολογήσει τις εκδηλώσεις, ως προς τη σημασία τους, την ιστορικότητά τους, τη συμβολή τους στην οικονομία της περιοχής, αλλά και την παράδοση και να διαμορφώσουν την τελική τους πρόταση προς την Περιφέρεια.

“Κάθε δήμος θα κάνει τις επιλογές του και θα υποβάλει ένα αίτημα με τον προϋπολογισμό. Βάσει αυτών των στοιχείων θα βγει η απόφαση για την χρηματοδότησή τους” τονίστηκε στη σύσκεψη.

Μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και εκπρόσωποι των άλλων τεσσάρων δήμων της Αρκαδίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.