Πολιτικη

Δήμος Τρίπολης: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Η απουσία διαχείρισης απορριμμάτων συνεχίζει να προκαλεί ποικίλα προβλήματα..

Με απόλυτη ομοφωνία εγκρίθηκαν όλα τα θέματα ημερησίας διάταξης που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, προεδρεύοντος του Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ. Τσαγκαρέλη.

Η συνεδρίαση διεξήχθη στο κτίριο του Δημαρχείου, επί της οδού Λαγοπάτη, 

Επί της ουσίας, το θέμα που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αυτό που αφορούσε τον ορισμό δικηγόρου για να εκπροσωπήσει το Δήμο σχετικά με δικαστική διένεξη του τελευταίου με τον ιδιοκτήτη οικοπέδου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Ως γνωστόν, η περιοχή είχε χρησιμοποιηθεί, παλαιότερα, ως χώρος "μεταφόρτωσης" αλλά, ουσιαστικά, "απόθεσης" απορριμμάτων της πόλης, πριν μεταφερθεί η δραστηριότητα αυτή στην περιοχή του Αγίου Βλάση.

Ο ιδιώτης που κατέχει το οικόπεδο στην Αγία Τριάδα έκανε αγωγή εναντίον του Δήμου Τρίπολης, απαιτώντας να του καταβληθούν 600.000, 00 ευρώ και ν' απομακρυνθούν τ' απορρίμματα από την περιουσία του- ακόμα υπάρχουν εκεί μεγάλες τέτοιες ποσότητες. 

Ο Δήμος Τρίπολης άσκησε έφεση απέναντι στην πρωτόδικη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία προβλέπει να καταβληθεί στον ιδιώτη το ποσό των 26.000,00 ευρώ αλλά, κυρίως, ν' απομακρυνθούν τα σκουπίδια από την περιοχή μ' ευθύνη και, προφανώς, δαπάνη του Δήμου Τρίπολης.

Δείτε εδώ όλα τα θέματα που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.