Πολιτικη

winamp wmp real qt

Αντικαπνιστικός: Παίρνει μέτρα ο Κούρος για το Πνευματικό Κέντρο

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης θέτει αυστηρούς όρους για τη χρήση του Πνευματικού Κέντρου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούρος, μ' επιστολή του προς όλους τους ενδιαφερομένους φορείς, αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά πως οποιοσδήποτε επιθυμεί να κάνει χρήση  του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης θα πρέπει να ορίζει φυσικό πρόσωπο ως "υπεύθυνο απέναντι στο νόμο" σχετικά με την τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Φυσικά, αυτό ισχύει και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία χρησιμοποιεί τον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου για την διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει παρατηρηθεί επανειλημμένη παραβίαση της εν λόγω νομοθεσίας.

Να θυμίσουμε πως είχε καταλογιστεί πρόστιμο στον κ. Κούρο, ως Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ., από την αρμόδια ελεγκτική αρχή, λίγο πριν το τέλος του 2019

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.