Πολιτικη

Χριστοδουλάκης από Τρίπολη: "Το ΚΙΝΑΛ κάνει δυναμική αντιπολίτευση!" (video)

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης βρέθηκε στην Τρίπολη και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας. 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης λίγο πριν βρεθεί στην εκδήλωση του κόμματος.

Η κ. Διαμάντω Χριστοδουλάκη αναπληρώτρια γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας, προλόγισε τον κ. Χριστοδουλάκη και τον καλωσόρισε στην Τρίπολη.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως στόχος είναι να βρίσκεται το κόμμα σε επικοινωνία με τις βάσεις του και μίλησε για τη συνδιάσκεψη που προγραμματίζεται για το αμέσως επόμενο διάστημα, συγκεκριμένα 14-15 Μαρτίου. "Θέλουμε να βάλουμε τα στελέχη μας στην πρώτη γραμμή" τόνισε.

Στη συνέχεια παρουσίασε τα πολιτικά σχέδια του κόμματος για το επόμενο διάστημα και τις προοπτικές λέγοντας πως "το ΚΙΝΑΛ θέλει να κάνει δυναμική αντιπολίτευση και αυτό είναι αναγκαίο".

Φυσικά δεν παρέλειψε ο κ. Χριστοδουλάκης να μιλήσει για τα προβλήματα της κοινωνίας και να "πετάξε το μπαλάκι" στην Κυβέρνηση καθώς και στο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που επικρατεί σε ένα μεγάλο θέμα όπως το ασφαλιστικό.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.