Πολιτικη

Οδυσσέας: Απ' ό,τι κατάλαβα πολλοί δεν έχουν χιούμορ!

Διευκρινίσεις από τον βουλευτή Αρκαδίας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Το πολιτικό σχόλιο που ανάρτησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε πλειάδα αντιδράσεων. Κυρίως από φιλάθλους του ΠΑΟΚ. 

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής με νέα του ανάρτηση σήμερα το πρωί προχωρά σε διευκρινίσεις καθώς όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: "σήμερα το πρωί κατάλαβα ότι αρκετοί δεν έχουν χιούμορ! ".

Ολη η ανάρτησή του

Με αφορμή το χθεσινό μου, πολιτικό σχόλιο σήμερα το πρωί κατάλαβα ότι αρκετοί δεν έχουν χιούμορ! 

Αντί να παρεξηγηθούν στη Νέα Δημοκρατία -που φέρουν την ευθύνη -παρεξηγήθηκαν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ!

Το ίδιο έπαθα από οπαδούς του Ολυμπιακού όταν έγραψα πάλι στο fb ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα πέρυσι ( δείτε την φώτο παρακάτω σε ανύποπτο χρόνο)

Πρίν καιρό πάλι έγραψα ο πατέρας μου είναι ΠΑΟΚ( δείτε πάλι την φωτογραφία παρακάτω σε ανύποπτο χρόνο )

Γιατί τα γράφω όλα αυτά, δυο φίλοι μου, Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που γνωρίζουν όλα αυτά και ξέρουν το χιούμορ μου, μου ζήτησαν να κάνω αυτή την διευκρίνιση!

Δεν θα τους χαλάσω το χατήρι και μέχρι τέλος του πρωταθλήματος δεν θα γράψω ποδοσφαιρικό σχόλιο.

Είμαι Ολυμπιακός από μικρό παιδί, για την ομάδα και όχι για τους προέδρους και θα συνεχίσω!

Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε ζωή στη πόλη μου και άλλαξε τα ποδοσφαιρικά δεδομένα , παρόλο αυτά ποτέ δεν άλλαξα στάση και δεν υποκρίθηκα για να εξαργυρώσω ψήφους άρα δεν πιάνουν τα οποία σχόλια!

Το 2009-11 έχω ακούσει τα πάντα από τους Συριζαίους άρα ότι και να γράψετε δεν μασάω ...

Θέλω να πιστεύω ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θέλουν την δικαίωση της ομάδας τους γιατί έχουν δίκιο και όχι γιατί μπορούν να «κόψουν»την Ελλάδα στα δυο!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.