Πολιτικη

Συνεργασία Δ. Τρίπολης με Σκιρίτιδα για τα 200 χρόνια εθνεγερσίας

Συνεργασία Δήμου Τρίπολης με εκπροσώπους και συλλογικότητες της Δημοτικής Ενότητας Σκιρίτιδας για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας.

Προς:

Προέδρους και μέλη συμβουλίων κοινοτήτων Δ.Ε Σκιρίτιδας

ΘΕΜΑ: Συνεργασία Δήμου Τρίπολης με εκπροσώπους και συλλογικότητες  της Δημοτικής Ενότητας Σκιρίτιδας για τα διακοσάχρονα της εθνεγερσίας

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη επέτειο των διακοσάχρονων από την εθνεγερσία του 1821, εκπονεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Τρίπολη 2021», το οποίο περιλαμβάνει τρεις άξονες:

α) επετειακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το έτος 2021 ανά Δημοτική Ενότητα.

β) «αναβάθμιση» της επωνυμίας της Τρίπολης και των Δημοτικών Ενοτήτων της (Rebranding).

γ) επανατοποθέτηση (Repositioning) της Τρίπολης και των Δημοτικών Ενοτήτων της στο εθνικό και διεθνές γίγνεσθαι.

Προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη διαβούλευση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων και να υποβληθούν προτάσεις που αφορούν τους παραπάνω τρεις άξονες του Επιχειρησιακού Σχεδίου με σκοπό το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, συγκαλείται σύσκεψη με όλους τους Προέδρους κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σκιρίτιδας, στο Δημαρχείο Βλαχοκερασιάς την Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 20.30μμ προκειμένου να υποβληθούν προτάσεις που αφορούν τους παραπάνω τρεις άξονες του Επιχειρησιακού Σχεδίου. 

Στην υπόψη σύσκεψη παρακαλούμε όπως, με μέριμνά σας, προσκληθούν και οι συλλογικότητες της Δημοτικής Ενότητας Σκιρίτιδας (σύλλογοι χωριών κοκ), καθόσον ο Δήμος Τρίπολης δεν διαθέτει τα πλήρη στοιχεία για επικοινωνία μαζί τους. 

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.