Πολιτικη

Μειώνει τέλη και πρόστιμα ο Δήμος Τρίπολης (video)

Συνέντευξη τύπου του Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ. Αντώνη Τσαγκαρέλη, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020.

Η πολιτική που θ' ακολουθήσει ο Δήμος απέναντι στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών του ορίων, ήταν το βασικό αντικείμενο συνέντευξης που παραχώρησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Αντώνης Τσαγκαρέλης.

Όπως τόνισε, τα τέλη κοινοχρήστων χώρων μειώνονται από 35 ευρώ σε 27,5 για όσους είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Δήμο, ενώ για τους ασυνεπείς, ουσιαστικά, αυξάνονται.

Πολύ σημαντική η εφαρμογή πλέον 3 διμηνιαίων δόσεων αποπληρωμής των τελών, μέτρο που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Τρίπολη.

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσαγκαρέλης δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο Δήμος αντιλαμβάνεται πως τα μαγαζιά της πόλης περνάνε μια δύσκολη περίοδο γι' αυτό θα προχωρήσει και σ' άλλες ενέργειες για να ελαφρύνει τα οικονομικά "βάρη" που αναλαμβάνουν, μειώνοντας και πρόστιμα όπως αυτό για την ηχορύπανση.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Τσαγκαρελη εδώ...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.