Πολιτικη

"Έκλεψε" την παράσταση η Αχτσιόγλου στην Τρίπολη (photos)

Kοπή πίτας για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020, στην Τρίπολη.

Με "highlight" την παρουσία της πρώην Υπουργού, κ. Αχτσιόγλου, διεξήχθη η καθιερωμένη κοπή πίτας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αρκαδία. Ωστόσο, μπορεί να κέρδισε τις εντυπώσεις η προαναφερθείσα- κυρίως με τον δυναμικό, προσγειωμένο και κατεξοχήν προοδευτικό της λόγο-, αλλά εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία εκπροσώπου της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" στην εκδήλωση (η κ. Κατερίνα Μητσιοπούλου).

Φυσικά, παρόντες ήταν ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Παπαηλιού, οι υποψήφιοι Βουλευτές στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές κ. Ρουσιάς και Στάικος, όπως και η επίσης υποψήφια κ. Μητροπούλου. Πέρα από την κοπή της πίτας και τις καθιερωμένες ομιλίες, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με λαϊκό, μουσικό πρόγραμμα.

Τον Δήμο Τρίπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Λαγός, ενώ παρών ήταν και ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Ευστάθιος Κούλης.

Αχτσιόγλου: Στόχος δεν είναι το κόμμα, είναι η κοινωνία!

Τηρουμένων των αναλογιών, η ομιλία της κ. Αχτσιόγλου έδειξε πολιτικό στέλεχος που παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει ήδη σημαντική εμπειρία και ευχέρεια λόγου. Αυτό που έκανε "αίσθηση" από πλευράς περιεχομένου ήταν η αποστροφή της σχετικά με τον βασικό στόχο της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι άλλος, όπως υποστήριξε, από το να δημιουργηθεί μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία για όλους και όχι ένα "κόμμα- αυτοσκοπός". Πάντως, όπως δήλωσε πάλι η ίδια, μπροστά υπάρχει πολύ προσπάθεια και πολύς αγώνας για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Παπαηλιού: Γρήγορα τέλος στη νεοφιλελεύθερη "λαίλαπα"!

Ο Βουλευτής Αρκαδίας, Γιώργος Παπαηλιού, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η Κυβέρνηση προσπαθεί να "ισοπεδώσει" οιαδήποτε κοινωνική κατάκτηση που έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας ένα δοκιμασμένο και αποτυχημένο μοντέλο ακραίου νεοφιλευθερισμού. Δεν παρέλειψε, φυσικά, να τονίσει το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος που καλείται να διαδραματίσει η "Προοδευτική Συμμαχία" εντός ενός διευρυμένου ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κ. Λαγός, εστίασε στην προσοχή και την φροντίδα που πρέπει να επιδειχθεί από τους Βουλευτές όλων των κομμάτων σχετικά με τους εορτασμούς που θα λάβουν χώρα το 2021.

 

Συμπερασματικά, θα λέγαμε πως οι τρεις, μέχρι τώρα, εκδηλώσεις κοπής πίτας που είχαμε την ευκαιρία να καλύψουμε δημοσιογραφικά- και αφορούσαν τον Υφυπουργό, κ. Κώστα Βλάση, το ΚΙΝ.ΑΛ Αρκαδίας και τον ΣΥΡΙΖΑ- δείχνουν με σχετική ακρίβεια το πως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό "σκηνικό" στο νομό μας..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.