Πολιτικη

Σμυρνιώτης: Αγωνία Τζιούμη για τον ερχομό της Αγγελοπούλου

"Αγωνιά ο κ. Τζιούμης αν και πότε η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη έλθει στην Τρίπολη", σχολίασε ο κ. Σμυρνιώτης.

Ακολουθεί το κείμενο του κ. Σμυρνιώτη:

"Τώρα βλέπετε φέρει την ιδιότητα της επικεφαλής του "ΕΛΛΑΔΑ 2021" και όχι της πρώην προέδρου του "ΑΘΗΝΑ 2004" που όταν παρουσίασε στην πόλη μας - το 2014 - το βιβλίο της "ΓΙΑΝΝΑ" τον "υποχρέωσε" στην καταψήφιση του "ιλιγγιώδους" ποσού των 1109 € που κόστισε η εκδήλωση παρά το γεγονός ότι πολλαπλάσιο ποσό - από τα έσοδα του βιβλίου - δόθηκε στο Ε.Ε.Ε.Κ. Κάψια.

Η κ. Αγγελοπούλου θα έλθει - έχει άλλωστε θεσμική υποχρέωση - στην Τρίπολη αλλά εμείς, αν πραγματικά μας ενδιαφέρει να πρωταγωνιστήσουμε στα 200χρονα της Ελληνικής Επανάστασης, πρέπει σύντομα να καταλήξουμε σε μια συγκροτημένη πρόταση προς την Επιτροπή "ΕΛΛΑΔΑ 2021".

Αλλιώς, ας συνεχίσουμε μόνο με περιοδείες - συναντήσεις για το "restarting" και το "rebranding" του Δήμου μας με στόχο την επιτυχημένη παρουσία μας στα 300χρονα στα οποία άκουσα(!) να αναφέρεται πριν λίγες μέρες ο σύμβουλος του κ. Τζιούμη για το "Τρίπολη 2021"."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.