Πολιτικη

Χαρδαλιάς από Τρίπολη: Μεγαλες αλλαγές στην Πολιτική Προστασία

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς στην Τρίπολη.

Σειρά επαφών με αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε την Πέμπτη στην Τρίπολη ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιάς. Κύριο αντικείμενο των επαφών ήταν η ενημέρωση περί του νέου νομοθετικού πλαισιου- που πρόσφατα ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλη- και ο σχεδιασμός των αλλαγών που επέρχονται στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

Όπως τόνισε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Χαρδαλιάς, η χώρα αποκτά επιτέλους εθνικό σχεδιασμό και επιχειρησιακά κέντρα σε κάθε μία από τις 13 Περιφέρειες. Αυτά θα δημιουργηθούν σ' ορίζοντα τριετίας. Της Πελοποννήσου θα βρίσκεται στην Τρίπολη, σε χώρο που θα καθοριστεί σύντομα.

Επιπρόσθετα, ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε πως πλέον ο συντονιστής θα είναι ένας, ενώ χαρακτήρισε ως βασικό πρόβλημα της πολιτικής προστασίας όχι " το ποιος κάνει τι αλλά το ποιος παρατηρεί εάν ο καθένας κάνει σωστά τη δουλειά του".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.