Πολιτικη

Ο Κ. Βλάσης και η τυφλή Αιγύπτια που γνωρίζει ελληνικά (photos)

Γεμάτη εκπλήξεις η περιοδεία του Αρκά υφυπουργού Εξωτερικών στο Κάιρο.

Μία από αυτές ήταν και η συνάντηση που είχε ο Κώστας Βλάσης με μια 23χρονη κοπέλα.

Σε ανάρτησή του ο Αρκάς πολιτικός έγραψε: "Η 23χρονη Αιγύπτια Άντι Ελ Άραμπι, τυφλή εκ γενετής, έμαθε και μιλά άπταιστα την Ελληνική γλώσσα, χωρίς να έχει προηγουμένως καμία σχέση με την Ελλάδα. Κι όμως όπως χαρακτηριστικά μου είπε... «Νιώθω την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα μου». Έλληνας δε γεννιέσαι μόνο, αλλά και γίνεσαι...

Ειδικά για όσους Έλληνες 2ης και 3ης γενιάς ζουν στο εξωτερικό και δεν μαθαίνουν την Ελληνική γλώσσα ή την γνωρίζουν ελάχιστα, η περίπτωση της Άντι ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση".

Λίγες ώρες αργότερα σε νέα ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ανέβασε φωτογραφίες από συναντήσεις του με ελληνόπουλα μυημένα στον προσκοπισμό.

"Ποιος θα το φανταζόταν ότι στην καρδιά της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας θα υπήρχαν τόσα Ελληνόπουλα μυημένα στον προσκοπισμό! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!", έγραψε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.