Πολιτικη

Αυτή την εβδομάδα η ανακοίνωση του νέου "ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ"

Aυτή τη βδομάδα το υπουργείο Εσωτερικών θα ανακοινώσει την χρηματοδότηση ενός πολύ μεγάλου πακέτου αναπτυξιακών έργων σε ολόκληρη τη χώρα, μέσω του νέου "ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ".

Αυτό τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ομιλία του στην κοπή της βασιλόπιττας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία.

"Θα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ένα πολύ υψηλό πακέτο, πολύ μεγαλύτερης χρηματοδότησης από αυτήν, που υποτίθεται ότι υπήρχε πριν, γιατί δυστυχώς δεν υπήρχε. Και με αυτό το πακέτο διασφαλίζουμε όχι μόνο εκείνα τα έργα του 1,3 δις ευρώ αλλά και πάρα πολλά καινούρια έργα, τα οποία θα τα φτιάξουμε από κοινού με την αυτοδιοίκηση", σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Επίσης στην ομιλία του, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η ΝΔ είναι απολύτως ενωμένη σαν μια γροθιά και κυβερνά τη χώρα με επικεφαλής έναν ηγέτη μακράς πνοής, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και έχει ανοίξει νέες προοπτικές στην Ελλάδα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.