Πολιτικη

Εκτακτή συνεδρίαση για το ΔΣ Μεγαλόπολης

Εκτακτη συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Σας προσκαλούμε όπως, την 19η του μήνα Φεβρουαρίου του έτους 2020, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 16:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί  απόφαση  για το παρακάτω θέμα:  

Ενημέρωση Εκπροσώπων της Ειδικής Γραμματείας Ενεργειακής Μετάβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον Σχεδιασμό και τις Προτεραιότητες του Δήμου Μεγαλόπολης – Συμμετοχή του Δικτύου Δήμων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ».

Κρίνεται κατεπείγουσα η συζήτηση του θέματος ενόψει της επίσκεψης των Εκπροσώπων της Ειδικής Γραμματείας Ενεργειακής Μετάβασης της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης στην πόλη της Μεγαλόπολης με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και τον Σχεδιασμό Προγράμματος Μετάβασης.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.