Πολιτικη

Τί συζήτησε ο Κ. Τζιούμης με τον Αδ. Γεωργιάδη (photos,video)

Πώς σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων το αναπτυξιακό πλάνο του δήμου Τρίπολης.

Με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν διεξοδικά το αναπτυξιακό πλάνο του δήμου, το οποίο ο υπουργός βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρον, δίκαιο και απαραίτητο για την περιοχή μας.

Ο δήμαρχος ακολούθως παρουσίασε στον κ. Υπουργό,  τέσσερις άμεσους στόχους του δήμου μας:

-Ψηφιακό Μουσείο Τρίπολης 

-Δημοτική Πινακοθήκη

-Ιστορικά Μονοπάτια Μαινάλου

-Αναρριχητικό Πάρκο Νεστάνης

Ο κ. Υπουργός υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση.

Εν συνεχεία ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μ.Ο.Δ α.ε (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) Γεώργιο-Εμμανουήλ Παπαδημητρίου στον οποίο αναλύθηκαν οι τέσσερις αυτοί στόχοι του δήμου μας.

Η Μ.Ο.Δ α.ε στηρίζει την εφαρμογή συγχρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και η δέσμευσή της,απέναντι μας, για πλήρη τεχνική υποστήριξη, μας παρέχει σοβαρές ελπίδες για άμεση κ ολοκληρωτική επίτευξη των τεσσάρων στόχων μας.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.