Πολιτικη

"Κυρίως χορτοφάγος" ο Παναγιώτης Νίκας (video)

Μπορεί να ευχήθηκε "χρόνια πολλά" λόγω Τσικνοπέμπτης ο κ. Νίκας αλλά δήλωσε "χορτοφάγος"..

Με δεδομένο πως, όπως κάθε χρόνο, η αρκαδική πρωτεύουσα ήδη θυμίζει.."κρεματόριο ψημένων ζώων" και η οσμή είναι έντονη, ο κ. Περιφερειάρχης θα πρέπει να περνάει.."δύσκολες ώρες"!

Χαριτολογώντας, θα πρέπει ν' αναφέρουμε πως, σε σχέση με άλλους αιρετούς που δηλώνουν "fans" του κρέατος, ο κ. Νίκας διαφοροποιείται, ειδικά σε σχέση και με την "παράδοση" του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει. Φαίνεται πως η.."εκστρατεία" του Πρωθυπουργού υπέρ της "υγιεινής διατροφής"- που συνεπικουρείται με τις αντίστοιχες περί καπνίσματος και κατανάλωσης αλκοόλ-, βρίσκει αρκετούς "οπαδούς" μεταξύ των αιρετών πλέον..

Να σημειώσουμε, ωστόσο, πως σε άλλα πράγματα που άπτονται της "δημόσιας σφαίρας", θα επιθυμούσαμε να υφίσταται "αντι-τοξική" συμπεριφορά από τους πολιτικούς!

Τέλος, ο κ. Νίκας ζήτησε "ποιότητα στα Καρναβάλια", προφανώς εννοώντας να μην χρησιμοποιηθούν τα τελευταία ως "μέσα" εκχυδαϊσμού και φαυλότητας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Νίκα, εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.