Πολιτικη

Παρέμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Πατρών-Πύργου

Επιστολή έξι παρατάξεων.

Με κοινή επιστολή τους, έξι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ζητούν να ενταχθεί, ως πρώτο θέμα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, (τη Δευτέρα), το θέμα της Πατρών – Πύργου και πιο συγκεκριμένα: "Συμπαράταξη με το συμβούλιο Αιρετών της Δυτικής Ελλάδας και της Ζακύνθου και Κεφαλονιάς στις κινητοποιήσεις την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου για το Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό –Τσακώνα".

Στην επιστολή τους, οι παρατάξεις αναφέρονται στη διαμαρτυρία που διοργανώνεται για την προσεχή Τετάρτη στα σύνορα Αχαΐας – Ηλείας, ζητώντας την εκπροσώπηση και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

"Από αυτό τον σημαντικό αγώνα δεν πρέπει να απουσιάσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου διότι ο δρόμος αυτός δεν αφορά μόνο την Ηλεία, αφορά τη Μεσσηνία αλλά και όλη τη Περιφέρεια Πελοποννήσου", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.