Πολιτικη

Τατούλης και Νίκας "σχολιάζουν" τα τοπικά ΜΜΕ..

Συνεχίζεται το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με καταγγελίες ένθεν και ένθεν περί "συμβολαίων", "διαφθοράς" και.."μαύρες ημέρες για την αυτοδιοίκηση".

Βασικός "καταγγέλων" ο κ. Τατούλης, βασικός καταγγελόμενος- εμμέσως πλην σαφώς- ο κ. Νίκας. "Αφορμή" η απευθείας ανάθεση των "ζωντανών" μεταδόσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου σε δυο τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία, σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, "αποζημιώνονται" για το ρόλο που "έπαιξαν" προεκλογικά. 

Ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε το παραπάνω γεγονός "θεσμικό ατόπημα" και "επικίνδυνο για το θεσμό". 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απάντησε, μεταξύ άλλων, πως ο ίδιος προχώρησε σ' αυτή την ανάθεση επίσημα και ανοιχτά, ενώ η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή χρηματοδοτούσε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, "καλυπτόμενη" πίσω από "δράσεις.

Να σημειώσουμε πως το βασικό επιχείρημα του κ. Νίκα ήταν πως τα δυο κανάλια που επελέγησαν "είναι τα πρώτα σε ακροαματικότητα στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με στοιχεία αξιόπιστων εταιρειών"- τις οποίες δεν ονομάτισε, φυσικά-, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως, κατά την προηγούμενη περίοδο, η αντίστοιχη ανάθεση είχε γίνει στο "τελευταίο σε ακροαματικότητα κανάλι".

Να σημειώσουμε πως και οι δυο πρώτες, κατ' ουσίαν, επερωτήσεις- αυτή του κ. Τατούλη αλλά και αυτή του κ. Γιαννακούρα που προηγήθηκε χρονικά και αφορούσε την παραχώρηση του στρατοπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με "παράτυπη" διαδικασία κατά τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας- απασχόλησαν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα το Συμβούλιο, καθώς ο κ. Πρόεδρός του ανακοίνωσε, εξαρχής, πως θα τηρηθεί ευλαβικά ο χρόνος που προβλέπεται από τον κανονισμό.

Στη φωτογραφία, ο κ. Νίκας συζητά ήρεμα με την κ. Νικολάκου, πριν την έναρξη του Συμβουλίου..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.