Πολιτικη

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Η Γνωμοδοτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 200 χρόνων

Διαβάστε ποιες προσωπικότητες τη στελεχώνουν.

Τη συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Στην επιτροπή θα μετέχουν, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαργαρίτα Σπυριδάκου (πρόεδρος) και οι Αθηνά Κόρκα, Γιάννης Μαλτέζος, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Ντίνα Νικολάκου, Τζένη Δημητρακοπούλου, Γιάννης Μπουντρούκας και Μαρία Μήτση, καθώς και προσωπικότητες, όπως  οι Αριστείδης Δουλαβέρας καθηγητής Πανεπιστήμιου του Πελοποννήσου, Γιώργος Κόντης διδάκτορας Κοινωνικών Επιστημών, Γεωργία Κακούρου – Χρόνη επιμελητήρια Εθνικής Πινακοθήκης, Γιάννης Πλεμμένος ερευνητής του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και Εύη Μεντή πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.